Десислава Танева чака близнаци от кмета на Котел

share

Бившият министър на земеделието Десислава Танева е бременна с близнаци - момиченца. Бащата на бебетата е кметът на Котел Коста Каранашев.

Очаква се близначките да изплачат за първи път в средата на август в българска клиника, в която от самото начало се грижат бременността на бившия министър на земеделието да премине нормално, съобщава "24 часа".

Вчера, при откриването на 44-тия парламент, Десислава Танева пристигна за първия си работен ден като депутат в елегантно дълго черно манто. Очаква се тя да попадне и в третия екип на премиера Бойко Борисов на поста министър на земеделието.

Танева, която е от Сливен и на 9 юни ще навърши 45 години, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. Коста Каранашев спечели местните избори през 2015 година на първи тур с 53,67 на сто и обеща на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене.

Преди близначките на Танева обаче в парламентарната група на ГЕРБ ще проплаче второто дете на депутатката Теодора Георгиева - вчера тя влезе в пленарна зала бременна в осмия месец.

Водещи новини

Още новини