Вижте още от критиките към речта на Радев (снимки)

novini.bg
share

Речта на новият президент на България ген. Румен Радев породи множество коментари в социалните мрежи.

Припомняме ви, че депутатката Десислава Атанасова бе една от първите, която изкоментира  издънки на петия ни държавен глава.

Недоволство от речта на Радев изказаха и много други народни представители. Един от тях бе Настимир Ананиев. Ето какво написа и той: "Очаквах повече от речта на Радев и това, че си изпусна нервите не е добър знак. Речта беше анализаторска, а не президентска. Не чухме приоритети на Радев като президент и на служебното правителство, което ще назначи. Задължително е следващата седмица да се свика КСНС от Радев за да чуем тези приоритети. Също така президентът трябва да е обединител на нацията, не останах с това впечатление от тази реч, която повече звучеше като предизборна реч на Корнелия Нинова.
И на последно място, хората които са писали тази реч трябва да бъдат уволнени или по точно не трябва да бъдат назначавани!".

 

Журналистът Драгомир Симеонов също не пропусна да коментира в социалните мрежи речта на Радев. Той написа във Фейсбук: „Реч? По-скоро текста чете Румен Радев“. Коментарът му събра стотици харесвания моментално.

Водещи новини

Още новини