Гроздан Караджов: Радев изобщо не можа да вдигне самолета (видео)

  • 20 януари 2017 08:43

  • 51332
  • 53
Гроздан Караджов: Радев изобщо не можа да вдигне самолета (видео)
© БТВ

Единствената фраза, която новоизбраният президент произнесе, извън написаната дълга и скучна реч, беше тази – "имате още една седмица". Това прозвуча много странно към същите народни представители, пред които се беше заклел преди минути, каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов.

Той трябва да има предвид, че народните представители са избрани от двойно повече хора, отколкото са гласували за него. Ако така ще обижда хората, които са ни избрали, това вече е война на институциите, заяви Караджов.

Търпението да го слушаме беше стоическо. Не сме свикнали на толкова скучна и изпразнена от съдържание реч. Но след 25 минути изпълнено с гафове изказване, той каза, че знае цената на думите и ще говори малко, което вече накара залата да избухне в смях. Той се обиди, дебалансира се и каза репликата, че ни остава още една седмица. Ако пилотираше, при толкова грешки, щяха да му вземат лиценза. И тук не става въпрос за висш пилотаж – фигури като "кобрата на Пугачов". Той изобщо не можа да вдигне самолета, остана заземен, каза още Гроздан Караджов.

По думите на депутата от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров президентът може да разпусне Народното събрание още в понеделник. Но ако познаваше Конституцията, щеше да знае, че докато не бъде избран нов парламент, всеки депутат остава такъв, защото основният закон предвижда и реакция при извънредни ситуации, отбеляза Байрактаров. Радев не трябва да забравя, че 3 млн. български граждани са гласували срещу него и че неговите гафове са страшно много – започнаха още когато отказа да вземе участие в церемония по откриването на паметник на Васил Левски в София, посочи депутатът от Патриотичния фронт.

Според депутата от "БСП лява България" Валери Жаблянов в речта си Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се е спрял на някои от най-важните въпроси от последното десетилетие. Репликата към депутатите беше нормална реплика в отговор на ненормално поведение. Трябва да се отбележи и че има разлика между един президент с военна закалка и един паркетен политик. На фона на г-н Плевнелиев не виждам какво може да се иска от вчерашното изказване. България има ужасно много трудности в момента и затова беше избран този президент, заяви Жаблянов.

Показахме междуинституционално уважение, каквото, за съжаление, президентът Радев не показа, заяви депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Сега разбираме, че това се оправдава с военната закалка. Но ако той не разбере, че в Народното събрание няма един строй от войници, които трябва да станат на крака и да му козируват, доникъде няма да стигне. Извън лапсусите и гафовете в речта се чуха неща, които за мен са притеснителни. В това "имате още една седмица" има противопоставяне на две власти, а и показва непознаване на Конституцията. Речта беше пълна с клишета и лишена от визия. Президентът се противопостави на само на парламента, противопостави се и на народа за референдума. Не получихме отговор на част от въпросите, които задава българското общество. В тази реч рухна митът за Радев, каза още Атанасова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
51332 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар

2017.02.15 | 08:35

53
Алооооо Гроздане вземи си тегли куршума за да не се мъчиш повече.
хохо

2017.02.15 | 08:35

52
Знаете ли колко е хубаво да си депутат, имаш имунитет, можеш да правиш каквото си искаш, може и нищо да не правиш, народа ти плаща голяма заплата, за която може и да не работиш, имаш всякакви привилегии, жилище, храна транспорт, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА, ха ха ха, голямо ваканцуване, ако случайно отидеш на работа, може да си джиткаш интернет, да триеш билети, да спиш или четеш вестник, а дето не са много тъпи, правят и по някой милион, между другото, за партийните пари народа дава субсидии, и така нататък, и така нататък, ха ха ха, затова много партии, хора, ако искате вси4ко това, което имат депутатите - НАПРЕД КЪМ ПАРТИЙНИТЕ ЛИСТИ, СЪС ЗЪБИ ЛАКТИ И НОКТИ, ХА ХА ХА
Кирчо

2017.02.15 | 08:34

51
Ояла се сган! Остава ви още една седмица да кляфкате.

2017.02.15 | 08:34

50
Майка ви да иба тъпа некадърна гербаджийска !!!!!!!!!
antitrol

2017.02.15 | 08:34

49
ЯД ЛИ ВИ Е ХАПЕТЕ ЛИ СЕ ТРОЛ ТРОЛ ТРОЛЛЛЛЛЧЕТА ХАХАХАХАХХА

2017.02.15 | 08:34

48
Гроздьо то не става само с ядене мама виж се в огледалото Не си достоен да лъскаш обувките на Генерал Радев провери в ютуб как лети над пистата с МИГ29 на 10 метра от земята с главата надолу има милиони гледания от цал свят с хиляди лайкове

2017.02.15 | 08:34

47
Гроздане грухчо тъп напиши в ютуб MiG 29 Fulcrum MEMORABLE Airshow Display by Rumen Radev President of Republic of Bulgaria и гледай прасе миризливо
Лапайте ми пилето :)))))

2017.01.23 | 19:35

46
Мрете гадни соросоидни копелета,само смърт за вас !!!

2017.01.23 | 19:35

45
Сорос ви бръкна в гъзиците а руски курви?!
НЕ !!!

2017.01.21 | 15:46

12
Сорос в нашите задници работа няма !!! Той бърка само в твоя,и на майка ти !!!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2017.01.23 | 19:35

44
До другия петък и сбогом!

2017.01.23 | 16:25

43
"Ако Вие сте български президент, ще Ви се наложи да приемете парада, когато в България пристигне чужд държавен глава на площада пред църквата "Св. Ал. Невски". Гостът учтиво ще Ви попита: "Как се казва тази внушителна църква?" "Свети Александър Невски" - отговаряте Вие. "Аха, това навярно е някой български светец?" "Не - казвате Вие, - това е руски пълководец, който е победил шведите." Отсреща Ви се усмихват тактично. Качвате се в колата, за да отидете в Президентството. По пътя виждате величествения паметник на Арнолдо Цоки. "Това вероятно е ваш прочут генерал? - пита Вашият спътник. "Не - казвате вие, - това е руският император Александър II". "Но кокетната църква вдясно сигурно е прекрасен образец на българската ортодоксална традиция?" - вежливо сменя темата западният гост. Тук дори Вие да замълчите, преводачката избързва: "А, не, не. Това е Руската църква." И веднага след това пояснява, че името на прекрасния булевард с кестените и жълтите павета, по който минаваме е, разбира се, булевард "Руски". Всичко това се случва в рамките на 3-4 минути и на не повече от 500 метра, така че само след минута лимузината вече е пристигнала, Вие сте в президентството и пред госта обяснявате, че офисът на българския държавен глава и премиера са един срещу друг, на булевард "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2. И не, генерал Дондуков не е български генерал, воювал в някоя от победоносните ни войни, а е руски княз. След всичко това в Гербовата зала на президентството българският държавен глава започва своята реч: "Ваше Величество (или господин президент), Вие гостувате на един горд и независим народ, известен със своята славна история, силно привързан към своите национални герои и национални традиции..." Президентът Петър Стоянов пропусна да спомене, че Столична община се намира, разбира се, на ул. "Московска" . А само на две крачки са ул. "Аксаков" и ул. "Генерал Гурко". Всичко това, разбира се, не е толкова просто.
Само в кратуните на

2017.01.21 | 15:49

13
простаци като теб могат да възникват такива въпроси, възпитаните хора са подготвени за водене на разумен диалог.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини