Волен Сидеров кръшкал на Капка от две години

share

Капка Сидерова е избягала в чужбина, твърдят нейни близки. Тя отпрашила зад граница, за да се отърве от турския сериал, в който се превърна бракът й с лидера на “Атака” Волен Сидеров, твърди в. “България днес”.

След шумотевицата около раздялата и изневярата на съпруга й с по-младата атакистка Деница Гаджева, Капка се изнесла извън България. За момента нямало яснота къде точно се е установила Сидерова.

Вместо да изсипе яда си върху вече бившата си половинка, Капка все още държала да запази пълно мълчание. За това я съветвали и всички от семейството й. Тя се скрила от близките си, чувала се само с баща си Георги Ибришимов, но много рядко.

Веднага след като гръмна скандалът с разпадането на брака й, измамената съпруга се преместила в стария си апартамент.

Врагът номер 1 на Капка – Деница Гаджева също не си губила времето. Младата атакистка обилно оплювала бившата половинка на Волен. Девойката наричала Капка “пчелата майка”, разказали хора от партията. Тя често имитирала жената на любовника си, но избягвала откритите конфронтации.

Връзката на лидера на Атака с младата депутатка е от 2 години. Гаджева решила да използва връзката с Волен Сидеров като трамплин за кариерата си, твърди още изданието.

Водещи новини

Още новини