Майка изоставила децата си: Забранявам друг да се приближава до тях

share

Забранявам на всеки да има каквито и да е отношения с децата ми. Това заяви в предаването Тази сутрин по БТВ Рита Младенова. Тя изостави девет от децата си и замина за чужбина.

В момента една социална работничка, Евелина Роглинова, иска да се грижи за едно от децата на Рита – Марио. Когато е бил открит на улицата той почти не е можел да говори. След като прекарва една година в социален дом, той вече се чувства много по-добре. В студиото обаче майката няколко пъти заплаши социалната работничка повече да не се приближава до сина й и да няма нищо общо с него. Защо никой не ми даде къща да си гледам децата, няма да допусна някой да ми ги вземе, категорична е Рита.

Тя обаче все пак призна, че ще ги остави за една година в дом за сираци и ще ги прибере следващата година. Имах дълг от 2000 лв и заминах за Испания, за да работя. Оставих децата си на братята ми – те са десет, толкова ли не успяха да вземат по едно дете, оправда се Рита. На въпрос защо има толкова много деца тя отговори: „нямах момиче и исках момиче“. Бащата на децата не се грижи за тях, тъй като е бивш затворник и алкохолик.

Водещи новини

Още новини