Бащата на Ванеса, която купи Дипломатическия клуб в Бояна: Виждат в нея перспектива (видео)

share

Родителите на 21-годишната Ванеса от старозагорския квартал "Кольо Ганчево", чиято фирма с 3 лева капитал, напълно необяснимо, спечели търг за покупката на Дипломатическия клуб в Бояна, са обикновени работници.

Томи Тодоров, баща на момичето, работи в ферма за прасета. Майката на Ванеса работи на смени в завод за кренвирши. Бащата отрича дъщеря му да е милионер.

В квартала приемат с насмешка новината, че Ванеса е купила имоти за 8 милиона. Казват, че доскоро била ученичка, а след това сервитьорка. Бащата на младата бизнес дама разкрива пред БТВ, че парите зад сделката идват от друга фирма. „Може да са взели заем от друга фирма, говореха за заеми”.

Бащата не възприема дъщеря си като подставено лице. Той вярва, че някой е видял потенциал в нея и затова й е дал 8 милиона. „Млади бизнесмени, защо да са поставени лица. Виждат в тях някаква перспектива. Като стане на 51 ли, тогава ли да виждат в нея перспектива? Аз се радвам, че на 21 виждат в нея някакво бъдеще. В мене никой не ще да инвестира”, коментира бащата.

Някои съседи на Ванеса и семейството й мислят, че скромното семейство е спечелило 8 милиона от тотото. Отказват да ги възприемат като крупни инвеститори.

Ванеса е завършила строителния техникум, след това не е учила нищо, а е влязла в частния бизнес, разказва баща й. Какво точно прави момичето, той не може да обясни. Казва, че цял ден работи с фирми, има бизнес контакти, и постоянно е в София, пътува и по Северна България. „Вижте, младите нека опитват. Като не стане от първия път, от втория. Те ще си платят данъци- манъци, всичко. Ще си платят за тези пари, нали? Дъщеря ми просто си е президент на фирма”.

Водещи новини

Още новини