Ето го sms-a на Цвети Стоянова до Илиана Раева (снимка)

share

Много хора изпълзяха от мишите си дупки и се упражняват по темата с инцидента с Цвети Стоянова. Става въпрос за едни неосъществени хора, които искат да смачкат художествената гимнастика и най-вече мен. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

В пъти повече обаче са онези, които ни подкрепят в този труден момент. Да останем на Европейското е правилното решение и бих го взела, колкото и пъти да се наложи. Момичетата от ансамбъла трябва да следват своя път, заяви Раева.

Цветелина Стоянова е отглеждана със страшно много любов. Семейството й бяхме и ние. Направихме всичко възможно, за да я убедим да участва на Европейското, молихме я. Кой нормален треньор ще махне основен състезател и ще сложи резерва дева дни преди Европейско първенство? Хора, моля ви, трябва да има някаква нормална логическа мисъл, подчерта шефката на БФХГ. Никой няма да успее ни унищожи, ще излезем по-силни от този ад, категорична е тя.

В отговор на въпрос, Раева беше категорична, че не е забелязала Цвети Стоянова да има склонност към самоубийство.

Илиана Раева показа и последния есемес, който е получила от Цвети Стоянова във вечерта преди заминаването на ансамбъла за Израел и преди инцидента:


 

Водещи новини

Още новини