Хора от Приморско на бунт срещу дискотека

share

Хора от Приморско на бунт срещу дискотека. Потърпевшите се оплакват от високите децибели на музиката. Част от клиентите на близките хотели се оплакват, че не могат да спят и да почиват адекватно, те дори са предявили претенции към хотелиерите, предаде Нова телевизия.

Управителят на заведението, който бе представен като Стефан, заяви, че хората, които се оплакват, искат да правят бизнес на туристическо ниво, а те искат да развиват Приморско по друг начин - като Слънчев бряг.

Галина Тончева, потърпевша, разказа, че заведението всъщност е с разрешително за ресторант, а не за дискотека. "На мен ми треперят вилиците и лъжиците в кухнята, а на съседката й трепери дивана. Подавали сме редица сигнали на телефон 112, но не знам колко пъти трябва да се обадя, за да се вземат мерки", попита тя.

Един от жителите на квартала разказа, че те са се изнесли, въпреки че тук им е къщата. "Невъзможно е да се спи, да се говори нормално, да се гледа телевизия или каквото и да било", каза още той. Друга потърпевша заяви, че й е омръзнало да чисти повръщано от пияниците, които се напиват там. "Все едно няма къде другаде да го направят, та идват само тук. Дори съм намирала заспал пиян човек във входа си и сложихме допълнителна врата за сигурност", каза още тя.

Представител на заведението бе категоричен, че звукът е в рамките на закона и са идвали да замерват. Хората реагираха остро срещу тази реплика и му заявиха, че лъже нагло.

Водещи новини

Още новини