Диджеите спирали музиката в дискотеките, когато на Очите му звъннел телефона, за да говори спокойно

Булфото
share

В България се продават между 3 и 5 кг кокаин годишно, а само в Слънчев бряг се продава няколко пъти повече. Около 20 – 30 кг кокаин се консумира само за един месец, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия журналистът Васил Иванов.

Димитър Желязков - Митьо Очите беше представител на ВИС за цялото Южно Черноморие. Там беше и битката с Кела, който беше представител на СИК и искаше да вземе и териториите след Варна надолу по морето. После обаче Кела се махна и остана Очите, напомни той.

Според Иванов стрелбата вчера е била точно заради битката за продажба на наркотици. Заведението, в което се е стреляло е собственост на човек с прякор Божо, който по думите на журналиста, иска сам да си продава наркотиците в заведенията, а не някой да му казва какво да прави.

Журналистът разказа, че Митьо Очите е изключително влиятелен по Южното Черноморие. Иванов сподели, че знае от сериозни хора, че ако Желязков е в дискотека в Несебър и му звънне телефона, диджеят спира музиката, всички пазят тишина и когато той си свърши разговора купонът продължава. И това не е легенда, увери Васил Иванов.

 

 

 


 

Водещи новини

Още новини