Деница Гаджева: В капан съм!

share

Ще съдя всеки, който е изговорил или говори лъжи по мой адрес.

Това заяви в интервю за телевизия “Алфа” депутатката от “Атака” Деница Гаджева, която е спрягана за интимна приятелка на лидера на партията Волен Сидеров.

Пред електронната медия, която е собственост на партията, Гаджева казва, че ще заведе дело срещу “момченцата Ивайло Нинов и Мартин Мартинов”, които вчера обявиха, че от 1 година тя е обсебила “Атака”. Двамата съобщиха още, че единствено тя е имала безпроблемен достъп до кабинета на Сидеров, където двамата често се усамотявали до полунощ. Нинов и Мартинов съобщиха още, че с държавната субсидия на "Атака" лидерът й е купил нова кола и апартамент в центъра на София за 225 000 лева.

"Във войната срещу мен бяха преминати много граници. Четох коментари по информационните сайтове - хората са се отвратили от преекспонирането в медиите на една лична драма, отвратени са от хора, които говорят откровени лъжи. Медиите не правят услуга на себе си и на обществото по този начин", казва още депутатката. И допълва: “Аз обаче съм в капан, защото трябва да излизам и да се оправдавам от хулите”.

Тя счита, че атаката срещу Сидеров и партията е заради рязкото й разграничаване от ГЕРБ. Накрая Деница Гаджева все пак заключава, че “справедливостта ще възтържествува”.

Водещи новини

Още новини