Георги Първанов пред развод?

share

“Фасадата на щастливото семейство Първанови може да се пропука в мига, в който Георги напусне президентството”, шушука червеният актив и вече гледа със съчувствие към Зорка Първанова.

Отдавна се говори, че президентската двойка е във фиктивен брак, твърди в. "България днес".

За известно време двамата престанали да се явяват заедно дори на официални мероприятия. Това родило слуха, че на практика двамата вече са разделени и само чакат излизането на Първанов от семейството.

Сред набедените за негови любовници бяха певицата Мариана Попова, бившите соцдепутатки Илияна Йотова и Весела Лечева, та чак шефката на ДКСИ Цвета Маркова. В списъка редовно попадаха и журналистки, манекенки, пиар специалистки.

“Докато президентшата Зорка се кахъреше за писанията около връзката на мъжа й с певицата Мариана Попова, под носа й друга Мариана застана много по-близо до Георги Първанов”, коментирали от “Дондуков” 2.

Става дума за 32-годишната Мариана Тодорова, завършила културология в СУ, която се явила пред 3 години на конкурс за обикновен служител в президентството. За нея Първанов създал “звено за анализи”, което според някои било харчене на пари на вятъра.

Злите езици твърдели, че отношенията между Първанов и Мариана се развили мълниеносно и само след няколко месеца тя наричала президента Жоро. Първанов отделил на младата си служителка и ключова роля в създаването на АБВ.

“Ще отвърне ли Зорка на удара?”, е новата интрига. Ако се вярва на клюката, и тя била решила да потърси близост извън семейството. Става дума за скандално известен бизнесмен, разследван за източване на еврофондове.

Водещи новини

Още новини