Галентин Грозев: Пакетът „Горанов” е касапница (видео)

share

Галентин Грозев от Синдикален алианс „Сигурност в МВР” коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия проектът за реформи в МВР, които вдигнаха на бунт полицията. Той категорично заяви, че никой не иска оставки на политици. Оставката на един политик и замяната му с друг няма да доведе до нещо сама по себе си, добави той.

Грозев коментира протестите и това, че се определят като спонтанни. Той поясни, че протестите са спонтанни, защото провокацията е спонтанна.

Синдикалистът заяви, че към днешна дата униформените ще настояват не просто за запазване на съществуващите социални придобивки, а и за развитие на системата и заетите в нея. „Не можеш да имаш уважение и доверие на човек, който изглежда като клошар в собствения си кабинет, с униформа, която в повечето случаи си е купувал сам”, коментира още Грозев.

„Пакетът „Горанов” е касапница”, смята Грозев.

Той разказа за някои от проблемите в районните управления. По думите му до скоро в СДВР, както и в някои районни управления не е имало парно и арестантите са пускали жалби, че стоят на студено.  Грозев разказа, че все още в СДВР нямат асансьори, а сградата е на шест етажа и хората се чудят как да качат някой на шестия етаж, за да го разпитват.
 

Водещи новини

Още новини