Марин Марковски: Престъпна анархия върлува в България

share

Липсата на морал, образование, култура и отказването на държавата от елементарните й функции водят до престъпна анархия, каза адвокат Марин Марковски в ефира на бТВ по повод трагичният инцидент в Лесидрен. Хората се питат къде са полицаите, защо ги няма по селата и малките градове?

Държавата не е виновна за липсата на първите 7 години на един човек. Не е нормално да се кара автомобил пиян, дрогиран и въобще да не ти пука за човешкия живот. Самонадеяният шофьор няма да бъде превъзпитан само от държавата, каза майка на блъснато дете.

Ние сме държавата, а за да я има държавата трябва ние да сме по-активни като хора и общество, противопоставяйки се на грубите нарушения на законите. Личната забележка е нужна, не трябва да се страхуваме от това да си търсим правата, категоричен е адвокатът Сергей Прокопиев.

Когато се стигне до съд – жална ни майка!, възмути се Марин Марковски. Съдът ни е прекалено бавен, категоричен е той. Много е важно хората да знаят правата си и да ги търсят.

Има адвокатски хиени, които се възползват от мъката на родителите, внимавайте и не приемайте адвокати, които сами ви се предлагат, защото те ще ви измамят, категорична е пострадалата майка.

Водещи новини

Още новини