Откриха трупа на отвлечената дъщеря на германски бизнесмен

  • 19 август 2015 11:09

  • 8151
  • 2
Откриха трупа на отвлечената дъщеря на германски бизнесмен
© Getty Images/Guliver

Дъщерята на богат германски бизнесмен е била отвлечена и убита, съобщи агенция "Ройтерс". 17-годишната Анели-Мари Р. е била в неизвестност от четвъртък миналата седмица, след като излязла от дома на семейството си в село край Дрезден заедно с кучето си и не се прибрала.

По-късно кучето било намерено живо, завързано за колелото на Анели-Мари.

Впоследствие от бащата е бил поискан откуп в размер на 1,2 милиона евро, за да бъде освободена дъщеря му. По телефона той чул виковете на момичето. Издирването на момичето беше широко отразено от местните медии, а престъплението дори измести темата за кризата в еврозоната от първите страници на вестниците.

След като за случая се вдигна много шум, служителите на реда и семейството на момичето отправиха публичен апел към похитителите. Родителите казаха, че ще изпълнят исканията им, за да си върнат детето. Малко по-късно обаче полицията съобщи, че е открила тялото на тийнейджърката в изоставена ферма. Полицаите са намерили тялото снощи в двор в град Ламперсдорф.

За престъплението са задържани двама души – мъже на 39 и 61 години. Полицията е разпитала повече от 50 души в рамките на разследването. Името на бизнесмена и с какво се занимава той не се съобщава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8151 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
681

2015.10.08 | 19:34

2
и веднага са ги хванали.....а тука? Още не могат да намерят убиеца на момчето от Борисовата градина, хем имат снимки от камери. Полицията!?!? Слабо!

2015.09.30 | 14:01

1
Що не пишат,че са арабски кенефи ?

Добави коментар

Водещи новини