Маргарита Михнева: Секретарки, шофьори и бодигарди са взели милиони необезпечени кредити от КТБ

share

Има секретарки, шофьори и бодигардi, които са взели милиони необезпечени кредити. Жената и дъщерята на Цветан Василев взимат такива преференциални кредити. Темата за фалита на КТБ и хората, които са имали депозити с преференциални лихви бе коментирана в студиото на БНТ от журналистката Маргарита Михнева. Тя съобщи, че в този списък са имената на политици като Иван Костов и неговите дъщери, които не само са имали депозити, но и са получавали много пари като консултанти на банката и от наем на помещения, използвани от КТБ. Михнева съобщи, че експрокурорът Роман Василев също е имал в банката депозит с преференциална лихва.

Наскоро излезе информация за състоянието на дъщерята на Маргарита Попова, това е незаконна информация, ако те решат могат да осъдят адвокатите на Цветан Василев, каза журналистката Маргарита Михнева.

Как всички банкери, които окрадоха България, отидоха в Швейцария. Обществото е обезумяло, гладно, няма да издържи повече, закани се журналистката. Горещо препоръчвам повече специалисти да говорят по студията, а не незапознати журналисти. Има тежка корупционна среда, докато не се извадят на светло лицата от КТБ, няма да има мира, завърши Михнева.

Водещи новини

Още новини