Циганка почина пред лекарски кабинет, прокуратурата поема случая

share

Образувано е досъдебно производство във връзка със смъртта на млада жена в Медицинския център в град Септември, обяви за журналисти говорителят на ОД на МВР Мирослав Стоянов.

Производството е образувано срещу неизвестен на този етап извършител, а за него е сезирана и прокуратурата. Предстои да бъдат установени точните причини за смъртта на 37-годишната жена. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която ще бъде извършена от отделението по "Съдебна медицина" в МБАЛ-Пазарджик. Сигналът за случилото се е подаден от "Спешна помощ" в Септември като е съобщено, че при тях има починало момиче.

След това е пристигнала полиция, извършен е оглед, а по случая е образувано досъдебно производство. За да не се стигне до напрежение в района на Медицинския център в Септември, където са се събрали много роми, се е наложило там да има засилено полицейско присъствие, уточни Стоянов. Според близки на починалата жена, тя е докарана в Медицинския център, тъй като се е почувствала зле и докато е чакала да и бъде оказана помощ е починала.

Водещи новини

Още новини