Сашо Диков кавалер, но само за минута. Не пропусна да използва обидни квалификации (снимка)

share

Сашо Диков се представи като истински кавалер.

Журналистът гостува заедно с Илияна Беновска в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Беновска обаче закъсня малко и когато влезе в студиото, Диков възкликна: "Ето я Беновска. Но тя не е с розовите очила. Беновска, къде са ти розовите очила?". След това кавалерски стана и дръпна стола, за да може журналистката да се настани удобно.

Журналистите коментираха в "Здравей, България" актуалните теми от последните дни. Една от тях бе за подслушванията и оправдателната присъда на Цветан Цветанов.

Илияна Беновска заяви, че винаги е имало подслушвания и така ще продължава да бъде. По думите й, трябва да се разбие мафията, която е виновна за всичките подслушвания. На въпрос коя е тази мафия, Диков отговори, че това са същите хора, които избраха вчера Лозан Панов за председател на ВКС. Той подкрепи призива на Атанас Атанасов президентът да не подпише указа за назначаването му.
Диков заяви, че многократно Павлина Панова е по-добра от Панов. Той напомни колко страхлив е новият избраник за председател на ВКС. "Една обикновена катастрофа го изплаши, отказа се, а после по неведоми пътища отново се съгласи да участва в избора за председател на ВКС", каза Диков.

Кавалерските му маниери обаче бързи бяха сменени с използването на квалификации за Беновска. "Говориш само глупости", каза й той, когато тя изрази своето мнение за ВСС и Панов. Журналистката веднага го помоли да я изслушва и да не използва квалификации. Тя му разясни, че не говори глупости, а говори това, което мисли. "Добре, това са неумности", каза й тогава Диков.

"Не искам да попадам в махленски формати", каза тя на водещия Виктор Николаев и попита защо трябва да се надвикват в студиото. "Не желая квалификации и обиди и снизхождение, че съм дама", заяви още Беновска.

Водещи новини

Още новини