Маджо си идвал в България, когато било необходимо, не се притеснявал

share

Никога не съм бил абонат на политиката. Тя не е между моите интереси, нито е смисълът на живота ми.

Това казва бившият външен министър Виктор Вълков в интервю пред “България Днес”. Полага нужните усилия, отвръща той, попитан дали Бойко Борисов се справя като премиер. “Дали си е свършил добре работата дотук, ще покажат изборите. Те са най-добрият коректор за даден управник”, продължава той.

“Може би имате предвид г-н Младен Михалев? Не съм толкова близък с него, за да го наричам Маджо. Да, продължаваме да общуваме, защото сме приятели от много години”. Това отговаря Вълков, попитан продължава ли да поддържа приятелството си с Маджо.

Бившият външен министър разказва, че познава Михалев по спортна линия – “И двамата сме свързани с футболния клуб “Славия”. Вълков казва, че винаги страшно се забавлявал, когато чете, че Михалев е пристигнал тайно в България. По думите на Вълков Маджо си идвал в страната, когато му е необходимо. “Няма от какво да се притеснява. Всичко друго, което се говори, включително и това, че са стреляли по него в Швейцария, са абсолютни измислици”, категоричен е Вълков.

“Представяте ли си, че ако по някой се стреля в европейска държава, това няма да слезе три месеца от световния телевизионен ефир”, продължава той.

“Не ми е казвал нищо подобно. Нормално е в медиите да излизат подобни неща. Вие много се стараете, пък и това ви е работата все пак”, отговаря Вълков, попитан дали Младен Михалев се страхува за живота си.

Водещи новини

Още новини