Диков за случващото се с КТБ: Изумен съм от Иван Искров. Няма грам усещане за вина

Булфото
share

„Изумен съм от наглостта на Иван Искров, който няма грам усещане за вина. Освен това говори глупости, тъй като се оказа, че никакви чували с пари не са теглени. Той мълчеше за действията на акционерите в банката.

Прокуратурата отново стана за смях, като арестува четирима души по едни обвинения, а след това ги промени”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия журналистът Сашо Диков относно случващото се с Корпоративна търговска банка.

Според него има много въпроси за останали без отговор.

За Мария Капон големият проблем е, че ограбените вече не се интересуват кой ги е ограбил. „Видно е, че държавата не може да ни пази от нищо”, каза тя.

По думите й е важно какво се прави в създалата се ситуация. „Има електронен регистър и всеки един лист за всеки един кредит се вкарва в него”, допълни тя. По думите й фактите на Иван Искров куцат и той трябва да се опре на факти, а не да излиза с листче.

„Възможно е парите на хората да бъдат върнати в целия им размер, ако законът бъде променен”, каза от своя страна проф. Валери Димитров, специалист по банково дело.

Водещи новини

Още новини