Спират водата в някои части на столицата

share

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Капитан Иван Златев“, жк „Люлин“ 5, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 534, бл. 535, бл. 538, бл. 539, бл. 540, бл. 543. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 504, пред входа на 97-мо СОУ. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Кънев“ №29 , кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Маестро Кънев“ между ул. 678 и ул. 676. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Маетсро Кънев“, ъгъла с ул. 659. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“, Център-Красно село, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Владайска“, от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“ ул. „Димитър Трайкович“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Владайска“, ъгъла с ул. „Димитър Трайкович“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка със строително-монтажни работи в с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в с. Волуяк. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зорница“, до 176 ЦДГ. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с монтаж на водомерен възел в кв. „Овча купел“, ул. „Монтевидео“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Монтевидео“, от бул. „Президент Лънкълн“ до ул. 763. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Монтевидео“, ъгъла с ул. „Анастасия Димитрова“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Сава Раковски“, Център-Средец, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Васил Левски“, ул. „Георги Сава Раковски“, ул. „Петър Берон“ и ул. „Фритьоф Нансен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Сава Раковски“ и ул. „Петър Берон“.

Водещи новини

Още новини