Слънчев бряг ще става град

Интернет
share

От съюза на собствениците в най-големия български черноморски курорт "Слънчев бряг" настояват за промяна на инфраструктурата на курорта в населено място.

На улиците на "Слънчев бряг" да бъдат дадени имена, на комплексите и хотелите номера, а на фирмите и апартаментите  - адресна регистрация, предлагат от съюза на собствениците, цитирани от сайта newsbg.ru

Това лято най-големите проблеми са били с линейките на Бърза помощ, които са принудени да търсят адресите с GPS-системи.

"От сегашното положение страдат и туристите, и бизнеса. Търговците издават фактури без адрес, куриерите обикалят като луди докато нaмерят адреса на доставката, таксиметровите шофьори понякога с часове търсят клиентите, бързащи за летището, а много хора живеят в курорта целогодишно и те са в най-затруднено положение", заявяват от съюза на собствениците.

"Правителството трябва да реши как ще се развива в бъдеще "Слънчев бряг" - като курорт или населено място. Всичко опира до законодателните промени", заявява изпълнителният директор на "Слънчев бряг" АД Мария Михалева.

Водещи новини

Още новини