Почина убиецът от бул. "България"

Булфото
share

22-годишният Мартин Григоров, който застреля 20-годишния Георги на ъгъла на столичните булеварди "България" и "Гоце Делчев" и след това се простреля, почина.

Смъртта е настъпила днес около 14 часа въпреки усилията на лекуващия го екип.

В продължение на четири дни младежът беше на командно дишане в състояние на мозъчна смърт. "Направени са му няколко неврохирургични операции. Състоянието му е несъвместимо със живота.

Божа работа е дали ще оживее", обясни във вторник пред БЛИЦ шефът на ВМА ген. Стоян Тонев. От болницата обясниха, че органите на младежа няма да бъдат използвани за донорство, защото не отговарят на медицинските изисквания.

В понеделник малко след 8 ч. сутринта Григоров застреля от упор с 20-годишния Георги Шопов. След това младежът насочи пистолета “Валтер” към главата си и натисна спусъка. Пристигналите на място лекари обаче установяват, че той е жив и го откарват във ВМА.

Причина за кръвопролитието е класически любовен триъгълник. Двете момчета се мразели заради любовта си към едно и също момиче - 16-годишната Деси. Девойката първо била гадже на Георги, а след това тръгнала с Мартин. Заради фаталната жена 20-годишният младеж неведнъж се заканвал на съперника си да му отмъсти.

Водещи новини

Още новини