Сайтове за запознанства предлагат екскурзии за секс

share

Ергените вече могат да търсят гаджета дори по време на екскурзия. За целта сайтовете за запознанства са пуснали специални пътувания само за необвързани. В момента това са най-модерните оферти.

Според описанията целта на екскурзиите за необвързани е човек да завърже контакти с всички от групата пътуващи и ако може да си намери половинка. За целта в програмата се включват специални игри за „разчупване на леда“, които са както групови, така и за двойки, съобщава в. „Телеграф“. Задължителното условие за записване на такава екскурзия е да сте необвързан, без значение от възрастта.

В сайтовете за запознанства тази година могат да се открият предимно еднодневни екскурзии до емблематични места в страната. Пътуване до Велико Търново и Арбанаси в средата на март например струва 89 лева. В тях се включват пътят, посещение на Самоводската чаршия и обяд. Освен това в цената са добавени услугите за екскурзовод, който играе ролята на сватовник по време на игрите.

Подобни екскурзии към момента се предлагат и към зимните курорти. Два дни в Банско например, с включени уроци по танци и ски, струват 150 лева. Организаторите обещават и много романтика, тъй като хотелът на пътуващите е с изглед към Пирин. За Деня на влюбените – Свети Валентин също се предвижда романтична екскурзия. Засега се знае само, че тя ще е двудневна и отново ще е из България.

Водещи новини

Още новини