Сидеров почивал и миналата година в скъп хотел във Франция

share

Подразнен човек от партийната централа се е добрал до компютъра на Волен Сидеров или Деница Гаджева, откъдето са взети снимките от екзотичните ваканции на лидера на „Атака”, подозира бивш активист и шофьор на партията. Сидеров е нощувал в скъп френски хотел и около рождения ден на Гаджева, разкри бивш народен представител от националистическата формация.

Двамата гостуваха в „Здравей, България” по Нова телевизия, за да хвърлят повече светлина по фактите, свързани с визитите на Сидеров в Куба, Венеция, Париж, за които има съмнение, че са платени с държавни пари. Скандалът около скъпите почивки на лидера на „Атака” се разраства, след като вчера от парижки хотел потвърдиха за Нова ТВ, че депутатът е платил 15 хил. евро за шест нощувки в „Четири сезона” преди няколко години.

„Не за първи път Волен Сидеров е почивал в скъп френски хотел. Миналата година, около рождения ден на Деница Гаджева, лидерът на „Атака” е бил отново във Франция и платил 1 110 евро на нощувка”, каза в ефир бившият депутат Стоян Иванов. Документите, които разкриват тази екскурзия, били предоставени от телевизия СКАТ на бившия сподвижник и днес политически опонент на Сидеров – Валери Симеонов.

Бившият народен представител смята, че скандалът около снимките не е свързан с някаква конспирация срещу „Атака”, а е забъркан от някой подразнен човек от партийната централа, успял да се добере до компютъра на Волен Сидеров или Деница Гаджева и да изнесе фотографиите от екзотичните дестинации.

„Попитайте Сидеров за петте офшорни фирми на Сейшелските острови”, призова също Иванов. Откъде са парите за тези фирми, кой ги е превел там”. 

Водещи новини

Още новини