Четирма ранени в катастрофа край Бургас

Интернет
share

Четирима души пострадаха при катастрофа, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Бургас.

Около 15.00 ч. на пътя Бургас – кв. "Сарафово", в района на кръстовището на сервиз “Ситроен”, при ясно време и суха асфалтово-бетонна настилка настъпва пътен инцидент между лек автомобил “Фолксваген поло”, с бургаска регистрация, управляван от 20-годишния Ж.Б. от бургаския квартал “Сарафово”, лек автомобил “Митцубиши”, с ямболска регистрация, управляван от 38-годишния П.Г. от с. Бояджик, обл. Ямбол и мотоциклет “Сузуки”, с бургаска регистрация, управляван от 23-годишния Т.Ц. от Бургас.

В МБАЛ – Бургас са откарани водачът на л.а. “Фолксваген” – Ж.Б. /настанен в отделение “Реанимация” с диагноза “политравматизъм”, с опасност за живота/, неговите спътнички – А.А., 18-годишна от Варна /получила разкъсно-контузна рана на дясното ухо, без опасност за живота/ и Ц.М., 22-годишна от Ракитово, настанена за лечение в отделение "Неврохирургия", с мозъчен кръвоизлив, с опасност за живота. Двете момичета са пътували на задната седалка в л.а. "Фолксваген".

Пострадал е и мотоциклетистът – Т.Ц., който получил фрактура на дясното рамо и глезена на десния крак, но е без опасност за живота.

При наличие на забранителна маркировка, водачът на л.а. “Митцубиши” – П.Г. предприема маневра “обратен завой”, като неспазващия дистанция и движещ се зад него л.а. “Фолксваген”, се блъска в "Митцубиши"-то, завърта се няколко пъти и удря движещия се в дясната пътна лента мотоциклет "Сузуки", който е изхвърлен зад предпазната мантинела.

Водещи новини

Още новини