Хъмфри: Може да пусна и прашки с лика на Орешарски (видео)

share

Идеята за автографа дойде още когато мислихме как да отбележим стотния ден от началото на протестите в подкрепа на правителството. Това не е е любов към Орешарски, а любов към истината и правото, след като си спечелил едни избори по някакъв начин, да ти дадат възможност да се докажеш. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Александър Кръстев-Хъмфри от Движение "Първи април", който вчера отиде до премиера, докато говореше пред журналисти и го помоли да се подпише на фланелката му.

По думите на Кръстев протестите са организирани от СДС и са подкрепени от ГЕРБ. "Какво последва от номинацията на Пеевски освен истерията? Аз организирам протести от повече от 20 г. - когато има нещо, за което да се протестира. Трябва да се даде шанс на Орешарски, а Бойко Борисов и Цветан Цветанов трябва да отидат зад решетките", заяви Кръстев.

Фенът на Орешарски уточни, че ръководи модна агенция с "момичета на късмета" и показа в студиото рокличките с щампи на Пламен Орешарски и Бойко Борисов. Хъмфри каза, че е правил и прашки с щампи за футболни клубове. По думите му, "ако сега има желание, пак може да се направи", с лика на Орешарски.

Водещи новини

Още новини