NOresharski: Скандалът с "Атака" в Брюксел не е поръчан от Борисов

share

Получихме информация за скандала с "Атака" в Брюксел чрез наши съратници от Протестна мрежа. Те са били там на място. Това каза в сутрешния блок координаторът на сайта NOresharski.com Николай Стайков.

"Видя се, че информацията ни беше потвърдена. Имайте предвид, че от ресторанта говореха едни възпитани хора, които искат историята да затихне, за да не пострада репутацията им. За мен е учудваща упоритостта, с която г-н Волен Сидеров отказва да говори по темата. В едно телевизионно интервю дори обяви, че ще осъди всеки, който задава въпроси по случая. Това е недопустимо за един български политик", посочи координаторът на антиправителствения сайт.

Попитан за твърденията на "Атака", че Бойко Борисов е поръчал да бъде скалъпен такъв скандал, Стайков бе лаконичен: "Абсурд". "Истинската причина Сидеров да не иска да се раздува историята, е менюто от заведението. Това съвсем не е евтин ресторант. Най-евтиното нещо в него струва 28 евро. По-важното е, че с парите от партийната субсидия, а може би и благодарение и на друго финансиране, голяма част от парламентарната им група си позволяват подобен начин на живот", каза още Николай Стайков.

Николай Стайков показа менюто на ресторанта "Къщата с лебеда"

Водещи новини

Още новини