Мартин Димитров: Станишев не си вярва като говори

share

Очевидно е , че съм бил един от приоритетите на предишното управление, заяви в интервю за БТВ и предаването "Лице в лице" Найден Зеленогорски относно това, че неговото име присъства в тефтерчето на Филип Златанов.

Припомняме ви, че според записаното във въпросното тефтерче Зеленогорски е трябвало да бъде "ударен".

В предаването участваха и  Мартин Димитров и Петър Москов.

Според Димитров, Сергей Станишев не си вярва като говори. "Целият кредит на доверие беше изчерпан. Само преди дни те биха хората. Това е правителство, което произвежда всеки ден гаф. Днешният гаф е строежът на "Белене". Ще видим дали сега като са във ваканция ще произвеждат още гафове. Очаквам много скоро оставката на правителството", заяви Димитров.

От своя страна Петър Москов заяви, че протестът беше мирен до момента, в който хората повдигнаха въпроса за актуализацията на бюджета. "И бюджетът на ГЕРБ и бюджетът на настоящото правителство са в интерес към мафията и олигархията", поясни Москов.

Димитров заяви, че винаги е имало партийно инженерство. Той припомни как Цветан Цветанов е разбил Синята коалиция. "А сега са в опозиция. Всичко се връща", каза той.

"България вече се промени. България е друга", каза още Мартин Димитров.

Според Петър Москов, в момента всичко е по - добро от това Пламен Орешарски да бъде премиер.

Найден Зеленогорски обяви, че Реформаторският блок е проблем за много, включително и за ГЕРБ. По думите му, целта на Реформаторския блок е не просто той да прескочи бариерата и да влезе в Народното събрание, а да влезе в парламента изключително мощно.

Водещи новини

Още новини