Масларова шетала само из тузарските бутици

share

Само кубетата на храма "Св. Александър Невски" блестят по - силно от бившата социална министърка.

"Когато тя излезе по "Витошка" да пазарува в скъпарските бутици, на гражданите и гостите на столицата им става по - светло на душите. Проблемите с правосъдието изобщо не са се отразили на тонуса на бившия министър на труда и социалната политика, пише в. "България днес".

След като свидетелите по делото срещу нея започнаха да окапват като мухи, настоящата соцдепутатка буквално грейна в златни цветове. Издокарана в сатенена пола в медно злато, обувки и чанта в същия цвят, Масларова обиколи скъпарските магазини в сърцето на София. Прическата на бившата министърка също грее в златни тонове и идеално допълваше златните бижута и лъскави цайси.

Така пременена с блестящите си одежди, Масларова шета из тузарските бутици. По това време колегите й в Народното събрание бистреха парламентарния контрол, но екссоциалната министърка запълни успешно времето си с фешън емоции. Емилия Масларова прекара около час в луксозния магазин. На излизане на носеше пакети, а доволно закопчаваше портфейла си.

Явно само е платила, после друг ще дойде да прибере напазаруваното", коментираха останалите посетитетили, докато оглеждаха златната Масларова - все още обвиняема, че като бивш министър се е облажила незаконно с над 9 млн. лв.

Водещи новини

Още новини