Бурен скандал в ефир - протестиращите се изпокараха

share

Невероятен скандал избухна в ефира на БТВ между лидерите на протестиращите. Янаки Ганчев, който стои зад сдружението Орлов мост нападна лагера на Янко Петров, Дончо Дудев и Ангел Славчев, като ги обвини, че обслужват БСП.

Ганчев, който е икономист по образование ръководи Асоциацията на потребителите на телекомуникации и интернет услуги. От осем години съм неин председател, аз питам ли ви колко ви е заплатата? С тези думи той се обърна към водещите на въпрос с какво се занимава и как изкарва прехраната си. Ганчев стигна и по-далеч, като заяви, че след като Ангел Славчев се е присъединил към протестите рога на изобилието се е излял върху протестиращите от другия лагер. „Вчера като манипулирахте не съжалявахте. Нямам 15 000 лв., за да наема Арена Армеец. Сега търсим друга зала, но безвъзмездно“, продължи Ганчев.

Ние сме солидарни с протеста в Орлов мост, заяви координаторът на протестите в София Янко Петров. Той призова всички хора да стоят от едната страна и да не се цепят и да се делят. Петров призна, че Ангел Славчев в действителност е бил в партия, но след като я е напуснал те продължавали да го търсят. Въпреки това той продължава да страни от тях, каза Петров. Той изрази недоумение за причините, заради които Янаки Ганчев го напада.

Водещи новини

Още новини