Сашо Диков: Бойко Борисов се провали там, където трябваше да е най - добър

Булфото
share

Колкото повече има напрежение, стачки, кръв и така нат., това е добре дошло за едно ново предаване", коментира в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия Сашо Диков, който стартира предаването ДИКOFF. Той добави, че не иска да звучи като някой касапин, но поясни, че това е истината.

Диков коментира и протестите, залели страната. По думите му, полицията трябва да си върши работата по един по - нормален начин и според него тя го прави. Той попита обаче кой е накарал полицаите да се държат така на протеста, при който бе окървавен Орлов мост. "За мен една от мистериите на протестите е кой накара полицаите да бъдат ненужно жестоки към някои невинни хора", каза Сашо Диков и припомни, че тази кръв е довела до оставката на Бойко Борисов. "За съжаление Борисов се провали точно там, където трябваше да е най - добър", каза още Диков.

Журналистът съобщи, че вчера с часове е слушал изумено как се говори по темата за АЕЦ "Белене". По думите му, по никакъв начин не се е личало, че в страната се случва нещо. Диков определи депутатите като едни лаладжии.

Водещи новини

Още новини