Тежка катастрофа на магистрала "Тракия" (обновена)

share

Временно е забранено движението в лентите за изпреварване в двете посоки на движение по магистрала "Тракия" в участъка при 82-ри км (надлез "Щърково"). Това съобщиха от АПИ.

Двама души - момче и момиче, са загинали, а трима са ранени при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия" при надлез Щърково днес следобед, съобщиха от полицията в Пазарджик, цитирани от МВР.

Автомобил БМВ X5, движещ се по посока София, по все още неустановени причини се е ударил в едната от колоните на надлеза, преминал е над мантинелата и се е обърнал в отсрещната лента.

Заради катастрофа са затворени за движение крайните леви ленти на магистрала "Тракия" в района и за двете посоки. На мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, специалисти в аварийно-спасителни дейности от пожарната, линейки и оперативна група от местната полиция, която да извърши оглед на мястото.

Тримата ранени са двама мъже и едно момиче. Мъжете са в много тежко състояние. Единият от тях е в операционната, а другият е настанен в "Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение" на МБАЛ-Пазарджик.

Раненото момиче е на 19 години, то е в малко по-леко състояние и е контактно.

Водещи новини

Още новини