Дими във Facebook: Дарете пари за животните, вместо да носите цветя на Деметра

share

"Скъпи приятели, всички, които цените приятелството на Деми и които възнамерявате да дойдете на кремацията й, вместо да носите цветя, дарете каквото можете да отделите за благотворителност за животни по ваш избор, защото Деми обичаше животните и за нея това би означавало много повече. Благодаря ви."

Това написа днес във Facebook профила си участникът във "Big Brother All Stars" Дими Казълов, който изненадващо напусна шоуто заради внезапната смърт на дъщеря си Деметра, съобщава "Труд".

Кремацията ще се извърши в крематориума St. Marylebone на 19.12.2012 г. от 9 часа, съобщи Дими отново във Facebook.

"Нямам време за дълги писма. Благодаря на Нова телевизия и на "Big Brother" за дискретността и разбирането по случая ми. Не ме интересуват гнусните писания на жълтите издания, но роднините ми са оскърбени и гневни и за това искам да е ясно, че по мое желание не се дава информация от Нова и "Big Brother". Не искам да бъдат обвинявани и им благодаря за коректното отношение. Аз ще преценя кога е времето да давам информация за тази тежка трагедия", написа вчера Дими в социалната мрежа, информира още "Труд".

"Обичам те, дъщерко! Ще се видим в следващия живот...", написа малко след смъртта на дъщеря си под нейна снимка майка й Ралица Филипова.

Водещи новини

Още новини