Състоянието на намушканата с нож жена е стабилно

Getty Images/Guliver
share

Животът на Надя И. е висял на косъм.  Тя бе наръгана с нож от по-младия си приятел Валери Н.. Острието в проникнало до белия й дроб. След операцията, състоянието и е по-стабилно.

36 - годишната жена е все още в реанимацията на болницата в Ботевград. Състоянието и засега е стабилно, казва  д-р Петко Петков, пише Botevgrad.com. Освободеният от ареста Валери също се завъртял около болницата, за да научи как е приятелката му.

Надя И. е разведена. Има две деца – дъщеря и син, навършили пълнолетие. При развода момчето остава при баща си. От месец Надя живее на семейни начала с по-младия Валери Н.

„Не пожелах да живея с тях, защото не одобрявах връзката на майка ми с въпросния мъж. Той не се държеше добре с нея. Разбрах, че я е накарал да напусне работа. Най-вероятно от ревност”, сподели дъщерята. Тя е притеснена за състоянието на майка си и не крие, че изпитва страх от приятеля й. Момичето е получило подкрепа от баща си.

Сигналът бил получен в районното управление в Ботевград на тел. 112. Пристигналите на място полицейски служители извикали екип на Спешна помощ. Полицаите изяснили, че между потърпевшата Надя и 10 години по-младия й приятел първоначално се заформил скандал, нещо което често им се случвало. В разгара на поредната свада В.Н. изгубил контрол над действията си, грабнал нож и пробол с него партньорката си в корема. Пострадалата е била оперирана снощи в многопрофилната болница в Ботевград. Мъжът през 2009 година два пъти е бил осъждан на „пробация” за шофиране в пияно състояние.

Водещи новини

Още новини