Семейство наби друго, защото не ги приели на гости

share

Семейство проникна в чуждо жилище в Златарица и нанесе побой на обитателите му, защото не ги приели на гости, съобщиха от ОД на МВР - Велико Търново.

Тази нощ, около 00,55 ч. мъж и жена и двамата им сина влезли в жилището на 24-годишен мъж в Златарица и докато двамата със съпругата му спели, неканените гости нанесли побой на стопанина, в резултат на който са му счупени два зъба. След проведени незабавни действия по разследването извършителите са установени. Това са 44-годишният М. К., 23-годишният Т. К., 20-годишният С. К. и 40-годишната Е. Т., всички от Златарица.

Пред полицейските служители четиримата обяснили, че се познавали с потърпевшия и имали уговорка да му отидат на гости, но когато почукали на вратата му той отказал да ги приеме, затова му нанесли побой. Според потърпевшия обаче гостите пристигнали неканени и без предварителна уговорка. Четиримата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая в РУП – Елена е започнато бързо производство за незаконно проникване в чуждо жилище и нанасяне на телесна повреда.

Водещи новини

Още новини