Задържаха нагъл апаш, крал от двора на полицейско управление

share

Ченгетата в Сандански осуетиха опит за кражба на цигари, иззети и съхранявани в служебно помещение в двора на полицейското управление в града.

Задържан е и един от извършителите, информираха от полицията. По данни на криминалистите към 1.00 часа след полунощ трима мъже се опитали да проникнат в гаражни помещения в двора на полицейското управление в Сандански, където се съхраняват иззети от акция преди няколко дни 250 мастербокса цигари без бандерол.

Предварително групата е заглушила GSM-сигнала, като по този начин искала да предотврати комуникацията между полицейските служители в РУП. Унищожена е и една от охранителните камери разположена в близост до гаражните клетки. Въпреки всички предприети мерки от апашите, ченгетата се усетили и успели да задържат един от извършителите. Това е Емил Първанов, известен с прякора Ембака.

Ембака бе обявен за издирване преди време. Оказа се, че от месеци адресната му регистрация е в Банкя, съобщиха полицаи. Срещу Емил Първанов-Ембака е заведено поредното дело по член 195 от Наказателния кодекс. Съучастниците на Ембака са в процес на издирване.

Водещи новини

Още новини