Мъж твърди, че е пребит от охраната на дискотека в Пловдив

Novini.bg/ Canva
share

Млад мъж твърди, че е бил пребит в дискотека в Пловдив от охраната. За случая разказа самият той в социалните мрежи. Инцидентът е станал на 28 юли, след като Филип отива на рожден ден.

Ето какво пише пострадалият в сигнала си:

"Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място, където "не ти е мястото" може да се окаже опасно. Тъй като нямам особена вяра в системата, реших, че то поне някаква гласност трябва да се даде на случката, която ме сполетя на 28 юли, около 5 ч. сутринта, започва разказът на младия мъж, цитиран от bgonair.

В Пловдив съм си, с приятели съм навън. Празнуваше се рожден ден, който в един момент се пренесе от пейките към бара. Не е първия, втория или последния ми избор за бар, но влезнах за кратко за да бъда с приятелите си. Влезнах в SECRETS. Не съм пиян, не употребявам, не съм конфликтен. Който ме познава знае, който беше там - видя.

Рязко повишение на случаите на агресия, прерастваща в бой между младежи в Благоевград

Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2 охрани, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята. Към този момент просто бях изцяло съсредоточен да се пазя, защото видях, че не са само 2-ма. Над 5 охранителя ме ритаха и налагаха юмруци по мен. За момент даже загубих съзнание. Наистина не ми го побира ума какво предизвика такава крайна агресия. ЗАЩО и с какво го заслужих ?! Има ли изобщо оправдание толкова хора да скочат на 1 човек? Всичко се случи толкова бързо, бяха организирани, може би имат опит в този тип нападения, не знам. Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз бит и всичките ми приятели, в шок и изгонени. Искахме обяснение.

Мой приятел също получи удар по лицето за дето попита каква е причината за това. Не му посегнаха повторно само защото той веднага сподели, че е инвалид (има сериозна сърдечна операция), споделя още Филип.

Защо не се допуска да заснемеш подобно ситуация, но се допуска извънреден брой хора да нарушат цялостта на тялото ми без моментални последствия? Защо се наемат агресивни, неконтролируеми хора да “пазят" по заведенията? Каква ирония, та те са страшните. Някой трябва да ни пази от тях. Кой? Питам. Питайте и вие. На 28-и сутринта бях аз. Следващия човек не е ясно дали ще знае как да се пази, не е ясно колко други вече са със зараснали рани, но пречупен дух. Не го желая на никой, страшно е. Моля споделете и най вече - пазете се".

За случая е бил подаден сигнал в полицията и на мястото се е отзовал екип на Трето РУ в Пловдив, съобщава 24 часа. Там очакват пострадалия, за да разкаже подробно и да представи медицинска документация, ако се е освидетелствал.

По информация на МВР Филип имал намерение да подаде сигнал и в Районната прокуратура.

Водещи новини

Още новини