Ченгето убиец заклал Мария заради забележка, че се друса в бара

share

Сестра ми е убита за отмъщение, тъй като преди месец направила забележка на бившия полицай Михаил Менашки и приятелката му Маргарита. Празнували рождения й ден в бара на хотел “Гларус”, друсали се.”

Това разказа пред “24 часа” братът на зверски убитата Мария Златанова - Георги. 30-годишната жена бе погребана в старите гробища в Асеновград, откъдето е семейството й по майчина линия. Тялото й бе положено в гроба на Георги Благоцев, вуйчо на покойната й майка Фани.

По думите на Георги Мария никога не е имала връзка с Менашки: “Той ходеше с Маргарита. Конфликтът със сестра ми е заради забележката й за дрогата”, разказа покрусеният мъж. От партито насам Маргарита непрекъснато настоявала Михаил “да накаже” Мария.

“Наскоро ходил да тормози сестра ми в заведението, настоявал да се срещне с нея и да говорят, но другите барманчета я спасили. Е, наказа я”, разказва Георги Златанов.

Той научил от разследващите, че в дома на Менашки са намерени амфетамини, както и че ножът, с който е убита сестра му, принадлежи на Маргарита.

“Ще искаме доживотна присъда, дано случаят да не бъде потулен”, надява се Георги. Младият мъж вече е наел адвокати, които да се борят за справедливо наказание на убиеца.

“И до живот да лежи, детето ми няма да се върне”, сподавя сълзите си почерненият баща на Мария и Георги - Димо. Научил за станалото по телефона, след като синът му отишъл да прибере тялото на сестра си от моргата в Бургас. Последно Димо, който живее в Самоков, се видял с дъщеря си в началото на сезона. Било дни преди да замине на работа в хотел “Гларус” като управителка на двата бара.

Водещи новини

Още новини