Куката плаши с вендета Азис в страховит SMS

share

Страховит SMS e изпратил до Азис Камен Балбузанов – Куката след скандала в равденската дискотека „Час пик“ миналия петък, пише Бесове.

„Скрий се бързо, че ще те смачкам! К“, написал той на Азис. Преди това Куката се опитал да позвъни на певеца от телефона на Златка Райкова, но никой не отговорил на обаждането, пише днес в. „Всеки ден“. Вестникът лансира нова версия за скандала – по време на изпълнението на последни си хит „Кажи честно“ чалга певецът слязъл от сцената, за да се разходи сред посетителите на заведението. Гардовете на Куката обаче не го пуснали да мине през сепарето им. „Какви са тези селски номера“, изцепил се Азис, с което страшно обидил плеймейтката. Тя скочила и започнала да скубе екстеншъните на циганския славей.

Този нов вариант на скандала в „Час пик“ се разминава сериозно с разказа на двамата годеници, публикуван в Besove.bg, според който скандалът е избухнал, след като гард на Куката ударил силен юмрук в гърба на бъдещата булка, която заедно с приятелката си танцувало около Азис, докато той се движел между масите в дискотеката. След това се намесила и Златка Райкова, която с един удар дори счупила зъба на момичето. Скандалът между Азис и Златка избухнал, защото певецът се опитал да се застъпи за невинната девойка. По-късно, пред дискотеката, гардът на Куката дори се опитал да прегази годеницата с джипа си „Мерцедес“, след като разбрал, че тя са се оплакала на охраната и търси управителя на заведението. В джипа били Балбузанов и Златка Райкова. Всичко това е описано подробно в жалба, подадена от пострадалите в районното управление на полицията в Несебър. Битото момиче е на сезонна работа в Слънчев бряг, а избраникът й работи в автосервиз.

Съвсем различна версия пък лансира преди дни самият Камен Балбузанов. Той настоява, че със Златка не са били заедно, просто случайно попаднали в една и съща дискотека.

Според вестника Азис в момента бил много изплашен от есемеса на Куката и щял да остане по-дълго в Сен Тропе, докато се размине целия случай.

Водещи новини

Още новини