Комбайнери откриха разчленен труп в Монтана

share

В покрайнините на Монтана комбайнери, прибиращи слънчоглед, се натъкнаха на зловеща находка вчера по обяд - разчленен труп на мъж. Информацията е била потвърдена от директора на ОД на МВР - Монтана комисар Валери Димитров.

Все още не е установена самоличността на мъжа, предполага се, че това е 71-годишният Светослав Тодоров, изчезнал безследно след излизането си от болницата в Монтана. Първоначално близките му се опитаха да го открият чрез медиите, а полицията го бе обявила за общодържавно издирване. За последно Тодоров бил видян на 12 август следобед, когато излязъл от отделението по травматология в Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана, след падане от колело.

Хората, попаднали на трупа, веднага подали сигнал на телефон 112. Те най-напред забелязали куче с парче месо. Решили да видят къде го е намерило и така открили трупа.

Част от торса липсвал, най-вероятно разкъсан от кучета, на ръцете на човека имало часовник и гривна. Виждали се и златни зъби. Според патоанатомите, които направили оглед, по тялото не са открити видими следи от насилие.

Предполага се , че човекът е издъхнал от естествена смърт. Как обаче е попаднал на мястото край града тепърва ще се изяснява.

Водещи новини

Още новини