Версия: Мелето в Слънчев бряг било заради Азис

share

Все още не е ясна официалната причина за мелето в "Бедрум", пише в. "Стандарт". 

На финала на побоя за капак на всичко един от участниците извадил пистолет и започнал да стреля в тавана. "За щастие няма нито един ранен, макар да е стреляно с руски 9-мм пистолет ТТ", коментираха вчера високопоставени служители на дирекцията на полицията в Бургас. Куршумите на този пистолет са с изключително висока пробивна сила и могат да пронижат смъртоносно петима души, наредени един зад друг, уточниха вчера експерти.
Мъжът - Б. А. Б. - пояснил по-късно пред полицаи, че е стрелял със законно притежавания си пистолет, за да спре побоя. Той е с чисто криминално досие, уточниха от МВР. Двама от петимата задържани обаче са с дълъг списък от криминални прояви. Бранимир Бабачев например имал 20 регистрации за кражби, грабежи и наркотици.

Според персонала на дискотеката "Бедрум" конфликтът започнал, след като Димитър Спасов-Каратиста се опитал да влезе в заведението с оръжие въпреки изричната забрана. Гардовете на заведението - хора от фирма на Митьо Очите - обаче се възпротивили категорично и така започнало мелето. В него пострадал с контузни рани и невинният 22-годишен Д.Д., както и двама души от персонала на заведението - на 21 и 24 години. Повечето от намиращите се в дискотеката 2000 души изпразнили заведението за броени минути.

Според друга версия обаче, разпространена от сайта "Бесове", мелето е станало заради Азис. То било продължение на друг конфликт, в който костинбродският славей попаднал предишната вечер, пак в заведение от веригата - този път в дискотеката "Час пик". Според хора, близки до охраната на "Бедрум", масовото меле в дискотеката било предизвикано от гардовете на Златка Райкова и на гаджето й - плевенчанина Камен Балбузанов-Куката.

В петък Азис пял в "Час пик", когато вътре влезли плеймейтката, Куката и охранителите им. Азис изведнъж се обърнал към Куката с фразата "Кво прайш бе, селянин?!". Русата Златка Райкова, която била на няколко питиета, се втурнала да брани любимия и хванала за косите Азис. Неговата нежна душа не издържала и той спрял участието си. Накрая се наложило да се намеси Софи Маринова, която тръгнала да успокоява костинбродския славей. "Имало е такъв инцидент, Софи Маринова е била там и е разтървавала Азис", потвърди за "Стандарт" близкият до участничката в "Евровизия 2012" рапър Иван Георгиев-Устата. "Азис не го е направил от злоба, той е артист човек, но явно това е нивото на т.нар. шоубизнес у нас", заяви Устата.

Водещи новини

Още новини