Екшън със стрелба в Несебър

  • 26 август 2012 11:51

  • 12904
  • 4
Екшън със стрелба в Несебър
©

Четирима души са пострадали при побой в заведение в Несебър, съобщиха от ОД МВР Бургас.

Сигналът за инцидента е получен в полицията в Несебър днес. Установено е, че инцидентът възникнал между 33-годишния С.С., 33-годишния Д.С., 27-годишния И.В., 26-годишния Б.К.Б. и 26-годишния Б.А.Б., от една страна, и охраната на заведението. При сбиването, Б.А.Б. възпроизвежда няколко изстрела във въздуха със законно притежавания си боен пистолет "ТТ". От инцидента са пострадали: Б.А.Б., който е откаран и настанен за лечение в МБАЛ – Бургас със счупен нос, 22- годишния посетител в заведението Д.Д., получил контузни рани, откаран в бургаската болница, и двама служители от персонала – И.К., 24-годишен, получил контузио-комоцио, настанен по негово желание за лечение в МБАЛ "Дева Мария" - кв. "Ветрен", и 21-годишния И.К., откаран в МБАЛ – Бургас, с диагноза "фрактура на долния десен крайник.

Иззето е оръжието и боеприпасите, с които стрелял Б.А.Б. Причините за инцидента са в процес на установяване. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
12904 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Мен

2012.08.28 | 21:31

2
Хахах, бакшишите за пореден път доказаха колко са глупави. Последния при който се возих беше толкова тъп горкия, че аз трябваше да му казвам че е зелено и трябва да тръгва, че тук да завие наляво а там на дясно... Да не говорим какви глупости се опита да ме заговаря дребното човече. Ей за това ще си умрете бакшиши защото сте тъпи същества. В противен случай можете да си потърсите "правата" в съда и да поискате освен на километър, да се плаща и за климатик, изтъркани гуми, меки седалки, чисти стъкла, ароматизатор, ел. стъкла... Много тъпи бакшиши, ейййй !!! А, и да, за онзи боклук номер 4 - не можеш да откажеш услугата, която предлагаш, ако нямаш наистина някакво сериозно основание. А това се решава в съда и като им кажете там, че не сте взели клиента защото сте му искали такса за климатик а той не е бил съгласен, всички ще ви се изсмеят (каквото заслужавате като едни нискоинтелигентни представители на хомо сапиенс) и ще си платите глобата, ако трябва ще ви отнемем и разрешителните. Разбрахте ли ме сега, глупачета ? :)
Zz

2012.08.28 | 21:31

4
Добре си се набрал, ама си объркал темата! Чети преди да пишеш, високоинтелигентни представителю на хомо сапиенс!:))))
z

2012.08.28 | 21:31

3
a ti poneje si mnogo umen uceli temata
Мен

2012.08.27 | 23:44

1
Пустия Copy/Paste от другата тема е дошъл и тук. И това защото ако се сгреши често невъзможната Captcha, написания текст изчезва. Щото явно тези гамени, които са правили "сайта", не могат да сетнат обратно стойността на текстовото поле на това, което им идва на сървъра :) И нямаше нужда от такива злостни коментари - и на двамата ви е ясно какво се е случило :)

Добави коментар

Водещи новини