Журналист: Нотариуса и Пепи Еврото са били в любовен триъгълник

АКФ/Булфото
share

Аз лично свързвам смъртта на Мартин Божанов – Нотариуса с Петьо Петров – Пепи Еврото. Те двамата функционират като част от една организирана престъпна група за престъпление срещу правосъдието, за рекет. Това каза в предаването „Кой говори“ по Дарик разследващият журналист Димитър Стоянов от "Bird", в който миналата седмица бе публикувано разкритието, че Мартин Божанов е сменил ЕГН-то си през 1999 г. Информацията беше потвърдена по-късно от МВР.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 287

Той обясни, че Еврото и Нотариуса са били в любовен триъгълник. Освен това имали сделки с имоти – жилище е продадено на жената на Еврото – Любена Петрова от фирма, чиито титуляр бил покойният Мартин Божанов.

Според журналиста конфронтацията между тях започнала „заради разследването на Еврото в Районната прокуратура, което беше смачкано“.

Министър Стоянов: Съдът е разрешил на Мартин Божанов да смени ЕГН-то си

Стоянов посочи, че прокурорът, който разследвал Еврото в момента, сам е обект на разследване заради действията си срещу Еврото.

Журналистът обясни, че прокуратурата не работи по случая с Еврото и дори допусна, че „Борислав Сарафов разпъва чадър над Пепи Еврото в момента“.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 287

Водещи новини

Още новини