Бандит захапа кмет като куче

share
Бандит с дълго криминално досие и присъди нападна кмета на мездренското село Долна Кремена Румен Серафимов. 34-годишният Ивайло Радков скочил да го рита, блъска и шамаросва. Така бил озверял, че се хвърлил като куче и захапал левия му крак, пише "Блиц".

Радков бил нает по програмата за временна заетост, но вместо да окопава градинките и да мете улиците, тарашел къщите на съселяните си, съобщава "Стандарт". Когато дошла датата за раздаване на заплатите, обаче кметът му казал, че пари за мързел не се полагат. Това много ядосало пишман работника, той вдигнал скандал на местния управник и го заплашил, че много ще си изпати.

При тази разправия той все пак не посегнал на кмета. На следващия ден обаче нахлул като градоносен облак в кабинета му и след като чул категоричния отказ на Серафимов да му даде пари, започнал да го млати и хапе.

Въпреки побоя Серафимов нямал намерение да звъни в полицията. Сторил го, когато нападателят взел да се обажда по мобилния си на циганите в селото и да ги привиква, за да линчуват кмета.

"Такива като Ивайло трябва да бъдат съдени и да са там, където им е мястото", коментира битият кмет. Серафимов съжалява, че изобщо го е включил в програмата, като мислел, че по този начин престъпникът ще си докара законни доходи.

Водещи новини

Още новини