Близък до Малката Бирма разкри причината за внезапната му смърт

Facebook
share

Последните месеци от живота на 32-годишния мъж Георги Станоев, който бе популярен в светските среди с връзките си с фолкпевиците Преслава и Алисия, са били истински кошмар, както става ясно и от различни постове в мрежата.

Това, което споделят обаче, много близки до семейството на Малката Бирма, е повече от шокираща подробност, пише show.blitz.bg.

Ето как Преслава и Алисия реагираха на смъртта на Бирмата

Станоев и имал скоротечна, много бързо развила се деменция, както вече се писа из медиите. Но успоредно с тежката болест е сринат психически заради тежкия икономически шамар, ударил не само него, но и цялото му семейство. 

"Деменцията при него се отключи при завръщането му в България. И се разви буквално за месеци, той спря да говори, да разпознава близките си, беше тотално неадекватен. Много пушеше трева", разкрива близък до Бирмата.

Почина Малката Бирма, издирван от Интерпол

Както е известно, Георги Станоев и брат му бяха обявени за издирване с червена бюлетина от Интерпол заради участие в организирана престъпна група за производство и износ на нелегални цигари, чийто тартор е баща им Евлоги Станоев-Голямата Бирма.

Добре известно е също, че взимането на наркотични вещества при такова заболяване, почти сигурно води до фатален край, тъй като блокира мозъчните клетки и паметта.

Водещи новини

Още новини