Син строши 13 ребра и черепа на баща си

share

Син преби баща си, счупи му 13 ребра и черепа и го изпрати в болница. 33-годишният Николай Харизанов от Дупница, пребил жестоко баща си - 63-годишния Милчо Харизанов, пише в. Струма.

Това е поредният бой между баща и син, двамата обичали чашката и често правели семейни скандали, заради които е викана полиция. След як запой през деня вечерта Николай, предизвикан от баща си, който също бил подпийнал, започнал да го налага жестоко с ритници и юмруци. Отпечатъците от кубинките, с които бил обут, личали по тялото на пребития му баща. След преглед в Спешна помощ Милчо Харизанов е закаран за лечение в “Пирогов”. Оттам съобщиха, че състоянието му е критично, възстановяването му ще трае дълго, тъй като заради счупените ребра не може да се сложи гипс на тялото и зарастването става бавно.

От полицията в Дупница съобщиха, че свадите между баща и син траят от години. Няма конкретна причина, заради която да са агресивни един срещу друг, кавгата ставала за дребни неща. Николай Харизанов е задържан за 24 часа в Районното управление на полицията в Дупница. Срещу него е започнато разследване за средна телесна повреда. Ако Милчо Харизанов почине, срещу сина му ще се повдигне обвинение за тежка телесна повреда и смърт.

Милчо Харизанов преди да се пенсионира е бил дълги години профпредседател на “Мини Бобов дол” по време на комунизма и началото на демокрацията.

Водещи новини

Още новини