Пиян, дрогиран и въоръжен с нож строши стъкло на областната полицейска дирекция в Русе

Gettyimages (архив)
share

Пиян и дрогиран мъж счупил стъкло на входна врата в сградата на областната дирекция на МВР в Русе. След това избягал, но малко по-късно е арестуван в центъра на града, съобщиха от русенската полиция.

39-годишният мъж се появил на главния пропуск в сградата на областната дирекция на МВР около 6,40 часа тази сутрин. Той бил въоръжен с нож и във видимо неадекватно състояние. Мъжът счупил стъклото на входната врата на полицията, след което избягал. Веднага бил подаден сигнал към дежурните полицейски наряди. В резултат на предприетите незабавни действия мъжът бил арестуван малко по-късно в централната част на града. При ареста не оказал съпротива. 

Стрелба и мятане на тухли при полицейска гонка

39-годишният русенец бил тестван за алкохол и за наркотици. Резултатите показали високо съдържание на алкохол в кръвта му и употреба на метамфетамин. Мъжът е отведен в Университетската болница "Канев" в Русе, за да му бъде оказана медицинска помощ, тъй като получил порезни рани при счупването на стъклото. След това е задържан в полицията за срок до 24 часа.

Работата по изясняването на случая продължава.
 

Водещи новини

Още новини