Кокаинът убил вдовицата на Мишо Бирата

share

След смъртта на Мишо Бирата, съпругата му Ева Михова не успявала да се справи с напрежението и търсела утеха в чашката. Преди няколко месеца тя посегнала към дрогата - употребявала МДМА и кокаин, пише "Всеки ден".

МДМА е особено опасна субстанция - разтворима в питие синтетична дрога. МДМА всъщност е разработено като лекарство срещу депресия в Швейцария. Комбинацията му с кокаин обаче е смъртоносна. Ева имала огромни проблеми с роднините на покойния си съпруг, който е родом от Силистра. Тя била ограбена почти до шушка от първата братовчедка на мъжа си Веска Делуди, която бе изпълнителен директор на пивоварната "Леденика". Само преди два месеца в интервю за столичен вестник Ева Михова в прав текст обвини родственицата на мъжа си в кражба на 5 млн. лв. отклонени от банковите сметки на пивоварните.

След смъртта на Мишо Бирата съпругата му наследи куха империя за над 50 млн. лв. Частен съдия-изпълнител дори запорира имоти за 6 млн. лв., както и самата пивоварна "Леденика", които бяха обявени за публична продан, за да бъдат покрити дълговете на бизнесмена. Чрез обръч от фирми, обединени около дружеството "Хотел Мениджмънт" Михова се оказа собственик на над 60 имота в Русе, Варна и София.

Водещи новини

Още новини