Шефът на ВМА: Жената на Мишо Бирата бе чиста

  • 12 май 2012 21:05

  • 3812
  • 0
Шефът на ВМА: Жената на Мишо Бирата бе чиста
©

„От 6 години лекувахме Ева Михова при нас във Военномедицинска академия, и постоянно й правехме изследвания. Мога да ви кажа със сигурност – тя не вземаше каквато й да е дрога!”, категоричен е пред репортер на в. "ШОУ" шефът на ВМА генерал-майор проф. Стоян Тонев.

Той разкри, че Ева е починала от тежка цироза на черния дроб, която е била в напреднала фаза. От 2 години вдовицата на Мишо Бирата била включена в списъка за трансплантации, но донор не се намерил. Преди около година имало един, но не се оказал най-подходящият и тя не склонила да се подложи на операция.

„Ева се страхуваше от трансплантацията и гледаше да не обръща внимание на проблема, а страдаше от цироза повече от 10 години”, разкриват близки на починалата милионерка. Те довериха, че тя наистина си е пийвала, но са категорични, че не страстта й към водката „Белуга” и кампарито е довело до тежкото заболяване. „Цирозата може да се дължи и на много други причини, а в случая с Ева Михова става дума за вирусен хепатит, след който тя развива заболяването”, разяснява ген. Тонев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3812 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини