Пребиха мъж на паркинг, докато се опитва да спаси друг човек

БТВ
share

Агресия на пътя. Мъж е пребит, докато се опитвал да спаси друг човек. Нападателите били пияни и избягали с кола, но впоследствие са открити и задържани, съобщи БТВ.

Вчера Атанас и негов приятел пътуват към Дългопол. Спират на Петолъчката да обядват и виждат как група хора удрят млад мъж. Обаждат се на 112.

"Обаче единият от тях ме чува, че звъня на 112, а защо ме чува - защото 112 започва да ми задава абсурдни въпроси - къде точно се намирате, как се казва заведението, кой бият, кой го бие, как го бие", обясни Атанас Атанасов.

Разбрали, че звъни за помощ, нападателите тръгват към него.

Инцидентът е станал на паркинг пред очите на десетки хора от близките заведения.

Пребиха жестоко фелдшер от Спешна помощ в Роман

"Тия двамата, които бяха го нападнали него, скочиха върху мен, другите двама отзад, и те върху мен, и бой, бой, бой, и то около 15-20 минути. Не знам как оцелях, по чудо, даже вече накрая излязох на пътя отсреща, за да може някоя кола да спре, да ги прегази, мен да прегази, колите просто заобикаляха и това беше", разказа Атанас Атанасов.

Шестимата избягали с кола. След минути дошли патрул и линейка. Пострадалият е откаран в сливенската болница. От полицията в Сливен казаха за bTV, че нападателите са открити в близкото село Драгоданово. Двама от тях са криминално проявени. Всички са задържани за 24 часа.

Водещи новини

Още новини